Meer vrijheid, rust, bewustere keuzes maken en steviger in je schoenen staan.

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze

Mijn kracht ligt in je empoweren om nu écht die stap te gaan zetten en uit de slachtoffer rol te gaan. Ik kom snel tot de kern en kan je helpen met dingen aan elkaar verbinden die je misschien zelf nog niet zag. Samen maken we het tastbaar. Zodat je zelf de tools in handen krijgt om te kunnen groeien in je bewustzijn.

Mijn stijl is helder, praktisch, doelgericht én speels. Op basis van je interesses en behoeftes gaan we op onderzoek uit naar bijvoorbeeld je overtuigingen, het maken van betere keuzes of je meer spirituele kanten. Het is aan jou! In een veilige sfeer, waarin alles er mag zijn, kijken we naar je doelen en behoeften. Aan de hand hiervan maken we een persoonlijk plan met concrete, haalbare doelen en resultaten.

De gesprekken kunnen plaatsvinden op jouw werkplek, mijn coach ruimte aan huis (met zowel ov als eigen vervoer goed bereikbaar) of mijn externe locatie in Driebergen - Rijsenburg.

 

Ieder traject is uniek en het aantal sessies dat jij nodig hebt dus ook. Kies voor een pakket, ontvang korting en ga écht voor verandering.

 
Ik ben aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) en handel altijd volgens de hoogste ethische richtlijnen.


 

Coach methodes

Ik werk vanuit de gedachte dat iedereen verschillend is en gebruik daarom verschillende methodes. Voorbeelden zijn Enneagram, familie systemen, The work, Voice Dialogue, transactionele analyse, visualisaties en ademhaling. 

Voorbeeld coaching thema's:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Loopbaan coaching
  • Burn & bore out preventie
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Jong leidinggeven
  • Onderhandelen
  • Familie systemen
  • Hoog gevoeligheid
IMG_3444.JPG

Wat anderen zeggen?

"Ik vond het heel prettig hoe snel Eline tot de kern wist te komen. Door haar manier van vragen kon ik het beter van een afstandje bekijken. Waardevol om in te zien dat mijn gedachtes lang niet altijd kloppen".

Suzanne, 31

fleur.jpg

Fleur Kuipers

Opleidingsadviseur bij Domus Magnus

Ik heb samen met Eline gewerkt aan een landelijk project rondom Duurzame inzetbaarheid. Het was voor mij een zeer prettige samenwerking omdat Eline snel schakelt, door haar enthousiasme andere collega’s mee krijgt en ze haar afspraken nakomt. Eline was verantwoordelijk voor de projectplanning, ophalen van de budgetten maar ook de implementatie van het project. Daarnaast hebben we verschillende presentaties gehouden voor de directie, uitzendkrachten en andere collega’s. Eline presenteert met gemak en laat mensen het belang inzien van het project. 

_edited.jpg

Denise Blonk-Van Bokhoven

Senior HR Business Partner bij IDEMIA

Ik heb Eline leren kennen als een enthousiaste en doortastende

professional met sterke coaching vaardigheden. Ze kijkt met een
strategische blik naar HR vraagstukken, altijd met oog voor de mens. 
Dit heb ik ondervonden tijdens een reorganisatietraject met de OR waarin we samen hebben gewerkt. Ik kijk terug op een fijne samenwerking en hoop dat onze wegen elkaar in de toekomst weer gaan kruisen!