top of page

Meer vrijheid, rust, bewustere keuzes maken en steviger in je schoenen staan.

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze


Ik kom snel tot de kern en kan je helpen met dingen aan elkaar verbinden die je misschien zelf nog niet zag. Samen maken we het tastbaar. Zodat je zelf de tools in handen krijgt om te kunnen groeien in je bewustzijn.

Mijn stijl is helder, praktisch, doelgericht én speels. Op basis van je interesses en behoeftes gaan we op onderzoek uit naar bijvoorbeeld je overtuigingen, het maken van keuzes of je meer spirituele kanten. Het is aan jou! Met als kapstok het 'vier pilaren' model, met aandacht voor zowel je lichaam, ziel en geest. In een veilige sfeer, waarin alles er mag zijn, kijken we naar je doelen en behoeften. Aan de hand hiervan maken we een persoonlijk plan met concrete, haalbare doelen en resultaten.

Ik heb fijne coaching ruimtes in Amsterdam en Driebergen (vlakbij Utrecht). Goed bereikbaar met het OV en/of eigen vervoer.

Ieder traject is uniek en het aantal sessies dat jij nodig hebt dus ook. Kies voor een pakket, ontvang korting en ga écht voor verandering.

 
Ik ben aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) en handel altijd volgens de hoogste ethische richtlijnen.


 

Coach methodes

Ik werk vanuit de gedachte dat iedereen verschillend is en gebruik daarom verschillende methodes. Voorbeelden zijn Enneagram, familie systemen, The work, Voice Dialogue, transactionele analyse, visualisaties en ademhaling. 

Voorbeeld coaching thema's:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Loopbaan coaching
  • Burn & bore out preventie
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Jong leidinggeven
  • Onderhandelen
  • Familie systemen
  • Hoog gevoeligheid
  • Rouw en verlies
IMG_3444.JPG

Wat anderen zeggen?

Coach methodes

Ik werk vanuit de gedachte dat iedereen verschillend is en gebruik daarom verschillende methodes. Voorbeelden zijn Enneagram, familie systemen, The work, Voice Dialogue, transactionele analyse, visualisaties en ademhaling. 

De vier pilaren

The four pilars (4).png

In mijn coachingstrajecten maak ik gebruik van het door mij ontwikkelde
Vier Pilaren model als kapstok.

Het is gebaseerd op de filosofie van klinisch psycholoog Dr. Nicole LePera en gaat er vanuit dat met de juiste tools, iedereen de kracht in zich heeft om zichzelf te 'helen'. Hoe je op basis van de pilaren discipline, selfcare, fun en het reguleren van je emoties, in staat bent om vanuit compassie in contact te staan met je lichaam, ziel en geest. Om zo een blijvende transformatie te bewerkstelligen.

Alles zit namelijk al in jou!

Je hoeft het alleen niet helemaal in je eentje op te lossen. 

Evaringen

"Ik vond het heel prettig hoe snel Eline tot de kern wist te komen. Door haar manier van vragen kon ik het beter van een afstandje bekijken. Waardevol om in te zien dat mijn gedachtes lang niet altijd kloppen".

Suzanne, 31

fleur.jpg

Fleur Kuipers

Opleidingsadviseur bij Domus Magnus

Ik heb samen met Eline gewerkt aan een landelijk project rondom Duurzame inzetbaarheid. Het was voor mij een zeer prettige samenwerking omdat Eline snel schakelt, door haar enthousiasme andere collega’s mee krijgt en ze haar afspraken nakomt. Eline was verantwoordelijk voor de projectplanning, ophalen van de budgetten maar ook de implementatie van het project. Daarnaast hebben we verschillende presentaties gehouden voor de directie, uitzendkrachten en andere collega’s. Eline presenteert met gemak en laat mensen het belang inzien van het project. 

_edited.jpg

Denise Blonk-Van Bokhoven

Senior HR Business Partner bij IDEMIA

Ik heb Eline leren kennen als een enthousiaste en doortastende

professional met sterke coaching vaardigheden. Ze kijkt met een
strategische blik naar HR vraagstukken, altijd met oog voor de mens. 
Dit heb ik ondervonden tijdens een reorganisatietraject met de OR waarin we samen hebben gewerkt. Ik kijk terug op een fijne samenwerking en hoop dat onze wegen elkaar in de toekomst weer gaan kruisen!

bottom of page