top of page
download (4)_edited.jpg

Leer mij beter kennen

Ik ben Eline Boon (1988) opgegroeid in Noord Holland en woon ik samen met mijn dochtertje en vriend in Landsmeer. Een klein dorpje, vlakbij Amsterdam. 

In mijn jeugd heb ik mijn broertje met down en mijn zusje verloren. Hierdoor raakte ik al jong bekend met de impact van ziekte en verlies. Op mijzelf en het gezin waarin ik ben opgegroeid. Een tijd waar weinig ruimte voor mij was. Dit heeft gemaakt dat ik geïnteresseerd ben geraakt in existentiële vraagstukken, je plek in het leven en in relaties met anderen. Van die momenten waarop je jezelf op kruispunt vind, dat dingen al een tijdje niet lekker lopen - en je daar nu echt verandering in wilt brengen, het weer mag gaan stromen. Of het nu in je werk of privé is. 

 

Toen ik in de afrondende fase zat van mijn studie Business Administration liep ik vast  en begon ik met behulp van een therapeut aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Een reis die wat mij betreft nooit af is. Na een minor in China, startte ik op de arbeidsmarkt en mocht ik al snel binnen diverse commerciële organisaties leidinggeven aan verschillende teams en afdelingen. Een waardevolle en ook uitdagende tijd. Ik voel mij ontzettend dankbaar voor alles wat ik in die rollen heb mogen leren. Over mijzelf en over anderen. 

 

Ik heb geleerd dat ik veel handelde vanuit patronen en machines vanuit oude trauma's om te kunnen "overleven". Dit heeft mij ver gebracht en tegelijkertijd voelde ik dat het op deze manier niet meer ging. Het was tijd dat ik mijzelf écht ging "zien".

Steeds vaker zag ik anderen om mij heen hier ook in vast en op leeg lopen. Dit heeft gemaakt dat ik mijn uitgebreide introspectie wilde inzetten in mijn professionele leven. Hierbij heb ik diverse geaccrediteerde opleidingen gevolgd bij International Coach Federation, Phoenix opleidingen en IFS institute (Internal Family Systems).

Mijn achtergrond inspireert mij om anderen te kunnen begeleiden. Ik doe dit werk met mijn coachees, in workshops en trainingen en in de manier hoe ik in het leven sta. Dit vertaald zich ook in de wijze waarop ik werk; uitdagend maar altijd vanuit liefde, diepgaand, onderzoekend en resultaatgericht.

Voel je welkom,

❤ Eline

Soms moet je terug om te zoeken
wat je ooit verloren hebt - Stef Bos

bottom of page