top of page
VADERS DOCHTERS (3).jpg

Twee dagen over de invloed van de relatie
met je vader in jouw leven.

Vaders & Dochters

Vanuit een ode aan de band tussen vaders en dochters. Geïnspireerd op verlangen en gemis.

In de bedding van van een kleine groep vrouwen, verken je de impact van jouw relatie met je vader. Wat heeft hij je geleerd over jouw plek in het leven? Kun je je vrij bewegen? Was je zijn oogappel of juist onzichtbaar voor hem? Welke rol hebben onze moeders in onze relatie met vaders?

 

We werken ervaringsgericht, met verschillende werkvormen waarin systemisch werk de basis is. Je leert in een groep van max. 10 deelnemers (dochters).

Deze twee dagen helpen je onder meer om toegang te krijgen tot je vitale levensenergie, daadkracht en zelfvertrouwen. Zonder jezelf weg te geven of uit te putten. Zodat jij je eigen koers kan bepalen. In verbinding met anderen.

 

 

Ben je er ook bij op 8 & 9 september lieve dochter?

1672929503859 (1).jpg

"We komen voor de ene helft voort

uit onze moeder.

Voor de andere helft uit onze vader."

Sarah Marijnissen

Wat krijg je?

Workshop

Workshop van twee dagen op landgoed de Heuvelkamp in Leusden

 

Op onderzoek in een bedding van een kleine groep vrouwen


Systemisch werk

Biologische lunch, lekkers & theeWaardevolle dagen om te ontdekken waar en wat jouw vaderlijke helft is

€450 (excl. BTW)

Wat gaan we doen?

Fijne bedding
We beginnen met het contact maken met elkaar

Contactcirkel en hechting

Dan is het tijd voor het letterlijk 'breken' van je keramieken kintsungi hart. Op de scherven kun je de dingen schrijven die een diepe indruk op je hebben achtergelaten. Je verdiet, verlies, namen van geliefden en woorden die nooit uitgesproken zijn. Je kunt ook kleine tekeningen, briefjes of gedichtjes of intenties in het hart doen, voordat je de laatste stukjes aan elkaar lijmt en het hart sluit.

Systemisch werken
Hierna begint het proces van jouw scherven stuk voor stuk in je handen te nemen en aan elkaar te lijmen met goud. Zorgvuldig en met volle aandacht. Het drogen van de lijm staat symbool voor het hebben van geduld als je veranderingen wilt doorvoeren. 

 

Het aannemen van je vader
Aan het einde van de ceremonie heb je een zichtbaar resultaat van wat letterlijk los laten voor moois kan creëren. Voordat je het mee naar huis neemt, gezamenlijk symbolisch af met een mooie oefening.

 

Om een intieme sfeer en ook 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, is er plek voor 6 deelnemers.
De voertaal van de workshop is Nederlands.

De workshop is op 8 & 9 september van 09.30u tot +/- 16.00u. Inloop vanaf 09.00u. Locatie: Landgoed de Heuvelkamp in Leusden.

* Vanaf 6 deelnemers gaat de workshop door. Bij minder deelnemers krijg je het door jou betaalde geld teruggestort.
 


 

Moeder geeft je het leven,
Vader zet je in het leven.

Bert Hellinger

IMG_3435(1).JPG

Ik ben Eline Boon. Eigenaresse van De Bewustzijnscoach, zelfstandig coach en trainer.


Het is mijn missie om je bewuster te maken van zowel je lichaam, ziel als je geest. Zodat je de Selfhealer kunt worden die je ten diepste al bent! Zo krijg je eigenaarschap over wie jij wilt zijn en het leven dat jij wilt leiden.


In mijn werk combineer ik mijn ervaring in het bedrijfsleven als o.a. leidinggevende, mijn eigen introspectie en diverse opleidingen zoals gecertificeerd ICF coach. Ik werk holistisch en vanuit de gedachte dat iedereen verschillend is.

Ben je nieuwsgierig naar mij, mijn werkwijze en lijkt het je leuk eens kennis te maken? Klik dan hier om een afspraak in te plannen.

Liefs,Eline

bottom of page