top of page
BEWUSTZIJN RETREAT (3).jpg

Wil jij compassie vol contact maken met je hart? Je 'hartzeer' eren en dit op een creatieve wijze omzetten in goud? 


Voel je dan van ♥'e welkom bij workshop 'Het helende hart'!

Het helende hart

We hebben allemaal ervaringen in het leven opgedaan die een diepe indruk op ons hebben gemaakt. Emoties die we nog niet verwerkt hebben. Verdriet wat nog geen plekje heeft gekregen of woorden die nooit zijn uitgesproken. Je zou dit de scheuren in je hart of de krassen op je ziel kunnen noemen. Het helende hart is een ceremoniële workshop waarbij je op een creatieve manier wordt uitgenodigd om dit hartzeer, groot of klein, te omarmen en los te laten.

Het aardewerken kintsugi hart staat symbool voor jouw hart en haar scheuren. Net als een voorwerp in scherven kan vallen, kun je ook als mens breken. Na een val – of dat nu lichamelijk of geestelijk is – zul je nooit meer de oude zijn. En precies daarin schuilt de kracht van kintsugi. Je bent gebroken, maar je bent er nog!

Je kunt Kintsugi zien als een prachtige metafoor om jouw eigen proces van heling te ondersteunen en dingen los te laten. Door op een creatieve en symbolische manier stil te staan bij wat je overwonnen hebt.  

Kom je zondag 25 juni je scherven omzetten in goud?

open-your-heart-studio-open-your-heart-studio-kint (1).png

Wat is Kintsugi?
 

Kintsugi (金継ぎ: 'gouden verbinding) is de Japanse kunst om scherven van aardewerk met goud te lijmen. Om de littekens te laten zien in plaats van ze te verbergen. Te eren wat je overwonnen hebt. 

Wat krijg je?

Workshop

Live workshop van 3 uur op een bijzondere locatie in Amsterdam
(dichtbij centraal station)

 

Visualisaties, breathwork & cacao


Je eigen kintsugi heart

Biologisch lekkers & theePrachtig symbolisch ritueel

€111 (excl. BTW)

Wat gaan we doen?

Contact maken met je hart
We beginnen met het contact maken met je hart. Met behulp van breathwork, visualisatie en de steun van heerlijke warme, pure cacao drank als heart opener. Samen staan we stil bij die momenten waarop je breuklijnen hebt veranderd in krachtlijnen. Hierna kan dit je symbolisch een plek geven in je eigen Kintsungi hart.

Breken van je hart

Dan is het tijd voor het letterlijk 'breken' van je keramieken kintsungi hart. Op de scherven kun je de dingen schrijven die een diepe indruk op je hebben achtergelaten. Je verdiet, verlies, namen van geliefden en woorden die nooit uitgesproken zijn. Je kunt ook kleine tekeningen, briefjes of gedichtjes of intenties in het hart doen, voordat je de laatste stukjes aan elkaar lijmt en het hart sluit.

Je scherven lijmen met goud
Hierna begint het proces van jouw scherven stuk voor stuk in je handen te nemen en aan elkaar te lijmen met goud. Zorgvuldig en met volle aandacht. Het drogen van de lijm staat symbool voor het hebben van geduld als je veranderingen wilt doorvoeren. 

 

Symbolisch ritueel
Aan het einde van de ceremonie heb je een zichtbaar resultaat van wat letterlijk los laten voor moois kan creëren. Voordat je het mee naar huis neemt, gezamenlijk symbolisch af met een mooie oefening.

 

Om een intieme sfeer en ook 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, is er plek voor 6 deelnemers.
De voertaal van de workshop is Nederlands.

De workshop is op zondag 25 juni van 13.30u tot +/- 17.00u. Inloop vanaf 13.00u. Locatie: Kokopelli, Warmoestraat 12 in Amsterdam op 5 minuten loopafstand van Amsterdam centraal.

* Vanaf 3 deelnemers gaat de workshop door. Bij minder deelnemers krijg je het door jou betaalde geld gewoon teruggestort.
 


 

There's a crack in everything.
That's how the light gets in.

Leonard Cohen

IMG_3435(1).JPG

Ik ben Eline Boon. Eigenaresse van De Bewustzijnscoach, zelfstandig coach en trainer.


Het is mijn missie om je bewuster te maken van zowel je lichaam, ziel als je geest. Zodat je de Selfhealer kunt worden die je ten diepste al bent! Zo krijg je eigenaarschap over wie jij wilt zijn en het leven dat jij wilt leiden.


In mijn werk combineer ik mijn ervaring in het bedrijfsleven als o.a. leidinggevende, mijn eigen introspectie en diverse opleidingen zoals gecertificeerd ICF coach. Ik werk holistisch en vanuit de gedachte dat iedereen verschillend is.

Ben je nieuwsgierig naar mij, mijn werkwijze en lijkt het je leuk eens kennis te maken? Klik dan hier om een afspraak in te plannen.

Liefs,Eline

bottom of page