Over mij

Ik ben Eline Boon, 33 jaar en woon samen met mijn vriend, ons dochtertje en Harry de kat in het centrum van vestingstadje Weesp. Of eigenlijk 'groot Amsterdam'. Sinds ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt, wat hun achtergrond is en overtuigingen zijn. Mede daarom ben ik tijdens mijn studie naar China afgereisd om daar een minor Chinese taal en cultuur te volgen. 

 

In mijn werkende leven heb ik ruime ervaring opgedaan als recruiter, projectleider, coach en leidinggevende binnen o.a. de uitzendbranche. Hierdoor heb ik veel kennis over de arbeidsmarkt en kan je hierdoor ook bij mij terecht met diverse soorten werk gerelateerde vraagstukken.

Als ervaringsdeskundige kan ik zeggen dat door de hoge druk van de maatschappij en de ultrasnelle veranderingen in de wereld, het ontzettend lastig kan zijn om te bepalen wat jouw eigen pad is en wat je als uniek persoon nodig hebt om in balans te blijven. Hoe naast je ambities,  ook dicht bij jezelf kunt blijven én in je kracht kunt staan. Hoe je als mens zingeving, persoonlijke ontwikkeling én plezier kan hebben.

Een hoop organisaties lijken hier niet op ingericht om dit op de juiste manier te begeleiden. De snelle uitstroom, stress gerelateerde klachten en ziekte cijfers liegen er niet om. Ontzettend zonde. Er wordt zoveel wederzijds potentieel onbenut gelaten!

 

Ik denk dat het anders kan!
Daarom is het mijn missie om jou te helpen groeien in zelfbewustzijn en (werk) geluk. Dit doe ik o.a. middels;

  • Eén op één coaching

  • Leiderschap programma 'Boost Your Impact'

  • Stressweerbaarheid programma 'Minder stress, meer energie'

  • Training Open Onderhandelen

 

Zodat dat jezelf op een dieper bewustzijnsniveau echt leert kennen. Waarbij ik je nieuwe perspectieven aanreik zodat je dicht bij jezelf kunt blijven in onze steeds sneller veranderende wereld.

 

Ik weet zeker dat wanneer je beter weet wie je bent en wat je nodig hebt, je gelukkiger en succesvoller in zowel je werk als privéleven zult zijn. Hierdoor bouw je automatisch mee aan een betere maatschappij.

IMG_3435(1).JPG

Don't you know yet?
It's your light that lights the world!

- Rumi -
IMG_3451.JPG