top of page

Over mij

"Ik weet zeker dat wanneer je beter weet wie je bent en wat je nodig hebt, je gelukkiger en succesvoller in zowel je werk als privéleven zult zijn."

Ik ben Eline Boon, 33 jaar en woon samen met mijn gezin onder de rook van Amsterdam, in het oude centrum van Weesp. Ik ben mama van Isabel, geliefde van Jasper. Vriendin van een club krachtige, lieve mensen. Eerste kind van Irene en Anno. Oudste zus van Nick† en Riëlle†.

Sinds ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt, wat hun achtergrond is en overtuigingen zijn. Mede daarom ben ik tijdens mijn studie naar China afgereisd om daar een minor Chinese taal en cultuur te volgen. 

In mijn werkende leven heb ik ruime ervaring opgedaan als recruiter, projectleider, coach en leidinggevende binnen o.a. de uitzendbranche. Hierdoor heb ik veel kennis over de arbeidsmarkt en kan je hierdoor ook bij mij terecht met diverse soorten werk gerelateerde vraagstukken.
 

Ik ben gestopt met mijn baan als leidinggevende in het corporate bedrijfsleven omdat ik koos voor mijzelf. Na jarenlang leven volgens oude patronen, overtuigingen en belemmeringen, heb ik na diverse (coach) opleidingen en jaren zelfontwikkeling besloten

 

Van dichtbij heb ik ervaren wat de impact is van (over)leven, overlijden, stress en chronische ziektes. Het (mogelijke) effect hiervan op; je plek in je gezin, je relatie met liefde, werk, voeding en je lijf.


Verlangens, verwachtingen, behoeftes, gevoelens. Het is soms een hoop wat we dragen. Jee, wat vind ik de mensheid bijzonder! De mens haar onuitputtelijke kracht. De veerkracht. De gedrevenheid om er iedere keer weer iets van proberen te maken. Te (over) leven. Uit liefde.
Ook al gaat het soms ten koste van iets. Wellicht onszelf? Iedereen heeft op zijn of haar manier levenservaringen, die betekenisvol waren. Waarin je je niet gezien, gehoord, geliefd hebt gevoeld. Die onbewust een rol spelen in het hier en nu. In je loopbaan en/of privé.

En dat is waar ik je als coach bewust van help te maken; Wat je aan het dragen bent. Los mag laten. Welke delen van jou ont-dekt mogen worden. Ook je kanten die al een tijdje in de schaduw staan. Samen gaan we op onderzoek, waarbij ik je nieuwe perspectieven aanreik. Zodat je jezelf op een dieper bewustzijnsniveau echt leert kennen. En in staat bent dicht bij jezelf te blijven en keuzes kan maken die bij jou passen.

Yes! Je bent het allemaal waard!

IMG_3435(1).JPG

Don't you know yet?
It's your light that lights the world!

- Rumi -
IMG_3451.JPG
bottom of page